Šarmeri LOGO ŠARMERI
#TheFunStartWithUs
Šarmeri Logo

Stvaranje nezaboravnih trenutaka kroz glazbu!

NAŠA PRIČA

Upoznajte ŠARMERE - Najbolji bend za svadbe!

Pretvorite svoje snove o danu vjenčanja u stvarnost!

Mi smo više od puke zbirke talentiranih glazbenika – mi smo skladan spoj strasti, stručnosti i kreativnosti. Sastavljeni od pet iskusnih glazbenika, svaki s bogatim iskustvom i zajedničkom ljubavlju prema glazbi, okupljamo se kako bismo stvorili nešto zaista čarobno. Uz godine predanosti našem zanatu, naše različito porijeklo i glazbeni utjecaji spajaju se u dinamičan ansambl koji pruža neusporedive izvedbe.

Od klasične elegancije do suvremenog štiha, ponosimo se svojom sposobnošću besprijekornog prijelaza između žanrova, osiguravajući da svaka nota odjekuje preciznošću i emocijama. Pojedinačno, usavršavali smo svoje vještine na velikim i malim pozornicama, osvajajući publiku svojom umjetnošću i predanošću izvrsnosti. Zajedno donosimo sinergiju koja podiže našu glazbu na nove visine, obogaćujući dan vašeg vjenčanja melodijama koje ostaju u srcima i sjećanjima godinama koje dolaze. Ali naše putovanje ne završava glazbom. Mi smo pripovjedači, utkamo zvuk vaše ljubavne priče u svaki akord i refren. Naša predanost razumijevanju vaše vizije osigurava da je svaka izvedba skrojena tako da odražava vaš jedinstveni stil i osobnost, stvarajući atmosferu koja je jednako nezaboravna koliko i bezvremenska.

Mi smo više od običnog benda – mi smo vaši partneri u pretvaranju snova o vašem vjenčanju u stvarnost. Dopustite nam da podijelimo svoju strast, iskustvo i sklad s vama dok zajedno krećemo na ovo glazbeno putovanje. Dopustite nam da stvorimo čaroliju uz našu glazbu na vaš poseban dan. 

Saznajte više…

Šarmeri - profesionalan bend za svadbe

ČLANOVI

Najbolji bend za svadbe

Sandro Šaško

Lead vokal

Bend za vjencanja zagreb

Denis Turniški

Gitara, saksofon, vokal

Bend za vjenčanja

Tomica Pavić

Bubnjevi, vokal

Bend za svadbe zagreb

Dino Turniški

Bas gitara

Najbolji bend za svadbe

Goran Vincelj

Klavijature, harmonika

zašto Šarmeri?

Profesionalni bend za svadbe za Vaš poseban dan!

Tražite profesionalni svadbeni bend koji ima preko 500 svadbi i još uvijek uživa u svakoj noti, ekipu koja iza sebe ima stotine profesionalnih koncerata, zna sva pravila dobre svadbe (kako dići ljude na noge, kada svirati što vrsta glazbe, u kojoj mjeri ispuniti želje gostiju, kako nesmetano voditi protokol…), ekipa koja je aktivno uključena u glazbenu scenu, ekipa čije su pjesme pratile tisuće prvih plesova od tamburice do elektrike gitaru, a svira sve vrste glazbe: pop, rock, tradicionalna tambura, narodna, strana? Onda ste došli na pravo mjesto!

Za razliku od mnogih kolega iz glazbene industrije koji izbjegavaju nastupe na vjenčanjima, smatramo iznimnom čašću što ste nam povjerili da budemo dio jednog od najvažnijih dana u vašem životu. Iskreno, potrebno je značajno iskustvo i vrlo širok repertoar da bi se ovaj zadatak adekvatno nosio, a ne može to svatko 😉! Nemojte pristajati na kompromise. Svojim radom i zalaganjem stojimo iza svog imena, a Vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada i reklama.

Ukoliko ste zainteresirani za rezervaciju našeg benda, slobodno nas kontaktirajte bez obaveza. Bilo bi nam drago razgovarati s vama, odgovoriti na sva vaša pitanja i dati vam smjernice u vezi s bilo kakvim nejasnoćama.

Hvala vam što ste posjetili našu web stranicu i razmatrali nas za vaše posebno vjenčanje! S nadom da smo vas inspirirali našom strašću za glazbom i predanosti pružanju vrhunskog glazbenog iskustva, želimo biti dio vašeg nezaboravnog dana. Javite nam se!

Šarmeri - najbolji bend za svadbe